Var har jag varit?

Känner att det är dags för en uppdatering …

Jag har sedan januari inte varit aktiv här på bloggen eller på mina sociala medier. Anledningarna till det är flera och det har varit en tuff tid och än verkar det inte vara över.

Det började med en recension i början på året som verkligen sårade mig men självklart tar jag till mig av kritiken. Men istället för att lyfta fram det dåliga så vill jag tacka alla andra författare som stöttat mig i det här. Ni vet vilka ni är och jag är så tacksam att ni fanns där när jag bröt ihop.

Efter det återkallade jag mina kommande bokkontrakt och har funderat mycket på hur jag ska göra i framtiden och inser att jag behöver en bättre korrare. Jag är en perfektionist och har extrema kontrollbehov men själv har jag inte kunskapen att både skriva böcker och sedan säkerställa korrigeringen till 100%. Där har jag förlita mig på proffsen och kommer även förlita mig på proffsen i framtiden.

Däremot …

Behöver jag dig som vill test/korrläsa mina manus

Jag har inte använt testläsare på det sättet jag behöver i de senaste böckerna och har tänkt om kring det med mina kommande böcker och söker nu efter test/korrläsare som är vassa ”språk-poliser” som vill läsa mina manus innan tryck. Oroa dig inte. Du har inte den avgörande rollen att säkerställa texten. Det gör mitt förlag/ redaktör.

Som tack får du så klart ett bokpaket med mina böcker, men också möjligheten att skriva några rader/ betygsätta boken som sedan syns på omslaget om du önskar.

Om det här är någonting som du vill göra, skicka mig gärna ett mejl på kontakt@lisawhite.se

Sedan vill jag tacka för alla fina kommentarer och recensioner under min frånvaro. Jag har läst allas sms, kommentarer, mejl, pm/dm, inlägg och känner er kärlek och omtanke. Det betyder mycket. <3!

Nog om det …

Förutom det så ska jag och min man separera. Det här har varit extremt tufft och det är en smärta som jag inte kan beskriva som något annat än ett dödsfall. Alla säger att det kommer att bli bra till slut, att det går över, men så känns det inte nu. Det har varit en storm av känslor och trots att vi fortfarande älskar varandra så går det inte längre. Sedan har Corona-lockdown och massiv arbetslöshet inte hjälpt vår situation. Oron över framtiden fördubblas och som det verkar så ser jag inte ljuset i tunneln … än!

Sedan januari har jag inte skrivit, läst eller redigerat ett ord, men jag känner att det är dags. Det har varit smärtsamt att inte skriva. Varje fiber i min kropp skriker men som ni förstår har energin inte tillåtit mig.

Nu över till något annat …

Hemsidan har fått en make-over … Jag gillar den, även om jag saknar den rosa-blommiga loggan lite grann. Sidan är dock snyggare när man läser den via datorn måste jag ändå säga och den är mer ”Clean”. Hoppas ni gillar det!!!

Kram Lisa

Lisa White