Tid för signeringar och event!

Nu är det dags för signeringstider.

På lördag ska jag vara med på litteraturens lördag. Jag valde bort workshopen och författarträff enbart för att jag har så mycket annat att göra. Nu i efterhand ångrar jag mig lite grann, men tiden finns liksom inte just nu. Istället kommer jag att ha ett bokbord och hoppas att vi ses där i stället.

Nästa event blir den 30 nov på Tellus-bokmässa. Där kommer jag och författarkollegan Micael Lindberg stå. Hoppas ni som är i närheten kommer förbi och säger hej till oss.

Den 1 december hittar ni mig i min hemstad Lindesberg, på Blombergska bokhandeln och där bjuder vi på glöggmingel och riktigt bra paketerbjudande, det här vill du inte missa.

Och det kommer många fler datum under december som jag uppdaterar inom kort. Tills dess så hittar du alla datum på Instagram och några datum nedan.

Annars så handlar det väldigt mycket om redigering. Under november kommer manuset tillbaka för den första redigeringen från min förläggare och under tiden så redigerar jag förde mig hit serien.
Jag försöker vara produktiv. Jag har ett mål i sikte just nu och jag jobbar extremt hårt för att möta målet. Tiden är det enda som är emot mig, men jag är hoppfull. December kommer att vara en månad av mycket jobb, men när julen kommer så vill jag känna mig nöjd, klar och redo för återhämtning, mys och tid med familjen.

Hörs snart igen.

Kram Lisa Whtie

Lisa White