Jag mediterar dagligen …

Meditation för mig är livsviktigt. Jag mår extremt dåligt om jag har missat att meditera. De senaste månaderna har jag ägnat från 10 minuter till 3 timmar per dag på meditation och det ger resultat.

Min ångest, oro och ilska har minskat. Jag är piggare och är mer kopplad till mig själv. Den personliga utvecklingen som sker när du mediterar dagligen går inte att beskriva, det måste upplevas. Jag mediterade sporadiskt förr, men som sagt, daglig meditation är något helt annat.

Nu får ni tänka på att jag är extremt rastlös och hyper person och gör gärna någonting hela tiden. Men meditationen får mig lugn, den får mig att kunna fokusera mer. Och klarar jag det så klarar alla det 😉 Så om du inte har testat det så prova. Youtube har många bra videos. Den här video nedan länkar dig till deras kanal och jag älskar rösten som mannen har. Så lugnande.

Hoppas du vågar prova. Det är en investering för din hälsa.

Om du redan mediterar så får du gärna berätta din erfarenhet.

Kram Lisa

Lisa White