Mina böcker

 


Släpptes i bokformat sep 2019 och sedan som ljudbok aug 2020 

Ella Grapes liv är i spillror. Allting började när hon upptäckte sin ungdomskärlek i säng med en annan. Kort därpå blev hon av med sin lägenhet och nu riskerar hon att förlora sitt jobb som mäklare.

Men när allt ser som mörkast ut så kliver miljonären och fastighetsägaren Christoffer Hamilton in på Ellas kontor och ger henne ett erbjudande hon inte kan tacka nej till. Gnistor slår mellan Ella och Christoffer och de inleder en oskyldig romans. Men allt hotas att förstöras av missförstånd och spöken från det förflutna.

”Jag är såld på dig!” är en spännande romance-roman med många vändningar.


Del 2 i förde mig hit serien. Släpptes som ljudbok nov 2021.

Adams hjärta är krossat. Han älskade Amanda, verkligen älskade, och hade trott att hon skulle bli hans för evigt. Men hon valde Thomas och Adam kunde inte göra annat än att acceptera saken, trots att smärtan var nästintill outhärdlig. Hur kunde han låta sig luras så?

Just som tillvaron känns som allra mörkast råkar Adam ut för ett dråpligt missförstånd. När Rebecca Sundberg kliver in på kontoret slår det genast gnistor mellan dem, men allt han kan tänka på är den slående likheten med Amanda. Och trots att Adam gör sitt bästa för att hålla sig undan, kan han inte hjälpa att han dras som en magnet till Rebecca. Hon är vacker, mystisk och har ett skratt som kan få vem som helst på fall. Men det visar sig snart att även Rebecca har hemligheter som hon gjort sitt bästa för att dölja. Och när det förflutna plötsligt gör sig påmint får det oanade konsekvenser för dem båda…

”Fler hemligheter förde mig hit” är uppföljaren till Lisa Whites debutroman ”En hemlighet förde mig hit”.


Del 1 i förde mig hit serien. Släpptes i bokformat maj, 2019. Sedan som ljudbok nov 2020.

Amandas största dröm håller på att gå i uppfyllelse. Jobbet på Stjärnströms och Stjärnströms, Sveriges bästa advokatfirma, har varit hennes mål så länge hon kan minnas. Nu är hon äntligen där och hennes karriär är på väg spikrakt uppåt. Vad mer kan man egentligen önska?

Trots att Amanda har bestämt sig för att låta kärleken lämna plats åt karriären så dröjer det inte länge innan hon kastas rakt in i ett hett triangeldrama. På ena sidan står toppadvokaten och playern Thomas Stjärnström, och på den andra, den hunkige mäklaren Adam. Men under ytan döljer sig mörka hemligheter – och inte bara hos de båda männen. Snart inser Amanda att även hennes egen familj döljer något stort. Något som skulle kunna förgöra henne totalt…

Träning/ hälsa
En kostrådgivares bekännelser- Lyckas med din viktminskning.
2013, Recitoförlag
En handbok för dig som vill gå ner i vikt och leva mer hälsosamt.

Tillbaka till startsidan