Manus, manus, manus …

Jag vet. Det har varit dålig uppdatering på bloggen den senaste tiden och det svider lite att jag inte riktigt får tiden att räcka till för allting som jag önskar.

Jag jobbar mot en deadline. Den 31 dec ska mitt manus vara färdigskrivet och jag inser att ska jag hinna få klart den till hösten 2020 så bör även redigeringsomgång ett och gärna två vara klar då också. ”No pressure”.

Sedan har jag en del signeringar att utföra under november. Det här är någonting som jag nu gör med en annan författare och jag måste säga att vi har riktigt kul tillsammans, speciellt när ni läsare kommer och hälsar på oss. Så vill du träffa oss så kommer vi att vara i Västerås, Örebro och Köping. Håll utkik på Instagram eller Facebook.

Efter boksläppet har jag legat lite lågt. Det nya manuset tar upp all min tid och bokmässan var en total urladdning. Men jag hinner fortfarande se era fina kommentarer om boken ”Jag är såld på dig” och ”En hemlighet förde mig hit.” Jag blir så glad när ni återkopplar till mig med vad ni tycker. Det betyder mycket. Sen att ni fortfarande är så snabba med att läsa ut boken, det ska ni ha SMISK för. Hahahahaha. Jag hinner inte skriva så fort som ni läser. Men det måste betyda att det är lättläst och att ni gillar det ni läser. Så stort tack!

Jag har även fått frågan om att hålla utbildning inom romance-kurser vilket gör mig supertaggad. Jag har skapat många olika utbildningar och lett dem i många år tidigare och att nu få chansen att gör en utbildning utifrån mina egna erfarenheter inom just ämnet romance känns magiskt. Mer info kring det kommer.

Tills vi hörs igen önskar jag er en underbar höst!

Kram Lisa

Lisa White